游客你可以选择到
博主资料

的头像
  • 会员等级:注册会员
  • 会员积分:110分
  • 空间访问:0次
日志分类
最近访客
文档搜索
日志文章

munan venytys

(23-04-22 11:30)

Miespuolinen elin on osa miespuolista lisääntymisjärjestelmää, joka koostuu peniksestä ja elimistä, jotka valmistavat ja kuljettavat siemeniä. Penis koostuu tangosta ja päästä ja se toimii virtsan erittämiseen ja seksuaaliseen toimintaan. Sukupuolielimen varsi sisältää reijän, joka täyttyy verellä erektion aikana, mikä mahdollistaa penetraation naisen lisääntymisjärjestelmään ja siemensyöksyn.

Miesten lisääntymiselimet ovat elimiä, jotka luovat miessukuhormoneja ja siittiöitä. Ne sijaitsevat yleensä kivespussissa, joka suojaa niitä vammoilta ja pitää ne alhaisemmassa lämpötilassa kuin keho, mikä on tarpeen optimaalisen sperman tuotannon kannalta. Siittiöt kerääntyvät lisäkiveksen epididymikseen, joka on pieni elin, joka sijaitsee kunkin kiveksen yläpuolella.

Spermanjohtimet ovat pitkiä, ohuita kanavia, jotka kuljettavat siittiöitä epididymiksestä virtsaputkeen, joka poistaa ne kehosta siemensyöksyn aikana. Siemensyöksyn aikana siittiöt sekoittuvat eturauhasen ja siemenrakkuloiden eritteiden kanssa, mikä luo siemensyöksynesteen.

Eturauhasen rauhanen Miehen sukuelin on osa miehen lisääntymisjärjestelmää, joka koostuu genitaaleista ja elimistä, jotka valmistavat ja kuljettavat siemeniä. Miehen sukuelin koostuu vartalosta ja päästä ja se toimii virtsan erittämiseen ja seksuaaliseen toimintaan. Miespuolisen elimen varsi käyttää ontelon, joka täyttyy verellä erektion aikana, mikä mahdollistaa penetraation naisen lisääntymisjärjestelmään ja siemensyöksyn.

Miesten lisääntymiselimen ovat elimiä, jotka tuottavat miessukuhormoneja ja siittiöitä. Ne sijaitsevat yleensä kivespussissa, joka suojaa vammoilta ja pitää ne alhaisemmassa lämpötilassa kuin keho, mikä on tarpeen optimaalisen sperman tuotannon kannalta. Siittiöt kertyvät lisäkiveksen epididymikseen, joka on pieni elin, joka sijaitsee kunkin kiveksen yläpuolella.keskimääräinen peniksen pituus peniksen mittaus ohjeet http://new-xxlenlargement24.eu/fi/ siitin erektiossa
siitin koko
peniksen pidennys pillerit

发表评论
表情:
验证码:   匿名评论